EY

EY heeft een ruime ervaring in het ondersteunen van bedrijven en familiale ondernemers bij de overdracht van de (familiale) onderneming en ook op het vlak van de overname.

UNIZO

UNIZO staat de zelfstandige of kmo-zaakvoerder bij met persoonlijk advies & ondernemersinformatie. Er is dienstverlening in alle levensfasen van de onderneming.

VOKA

Voka – Vlaams netwerk van ondernemingen organiseert inspiratiesessies, kort- en langlopende trajecten ivm overname & opvolging om de continuïteit van ondernemingen te garanderen.

Deminor

Deminor biedt als financieel en juridisch advieskantoor oplossingen aan familiebedrijven en KMO's inzake governance en aandeelhoudersbelangen.

VGD

De Corporate Finance adviseurs van VGD ondersteunen je graag bij het realiseren van je groeiambities. Wil je organisch groeien of groeien door een overname? Let's talk!

Multiple Choice

Multiple Choice geeft strategisch advies aan de ondernemer in het complexe overnameproces. Van voorbereiding tot waardebepaling, het zoeken naar de juiste kandidaat tot overdracht.

C.G. TOTEM

C.G.TOTEM coacht en adviseert familiale kmo's bij opvolging, overdracht, samenwerking en professionaliseren onderneming met oog voor noden van eigenaar, familie en bedrijf.

Vlerick Business School

Vlerick is een business school met jarenlange expertise in ondernemerschap, waaronder overdracht van bedrijven.

Oxalis

Advies,opleiding & coaching voor de kmo. Focus op businessoptimalisatie, de mens & innovatie
Overdracht | Strategie | Professionalisering | Leiderschap | Teams | Talent

Look&Fin

Look&Fin is actief in participatieve financiering. Meer dan 30.000 Look&Fin investeerders staan klaar om geld te lenen aan KMO's die op zoek zijn naar aanvullende financiering.

Adcorporate

Adcorporate biedt betrokken en deskundige begeleiding bij de verkoop van bedrijven. Onze aanpak is transparant en duidelijk. Samen met u werken we aan een geslaagde transactie.

Belfius

We begeleiden u bij de overdracht of overname van een familiebedrijf en denken met u mee. Via een financieringsstructuur op maat voor kopers en vermogensplanning voor verkopers.

Horeca Partners

Horeca Partners is consultant op het gebied van horeca, voeding, toerisme en vrije tijd. Wij bouwen jouw horecaonderneming mee uit tot een succes en begeleiden je tijdens elke fase

UNIZO Bedrijfsoverdracht

Individuele begeleidingen op jouw maat in elke fase van je zaak
Starter of groeier of bij bedrijfsoverdracht, onze één-op-ééntrajecten leiden tot een verrassend sterke cocktail

BOOST2SUCCES

Boost2Success helpt (pré)starters, gevestigde ondernemers en ondernemingen die willen groeien. Zij zijn er ook voor ondernemers in moeilijkheden, overlaters en herstarters.

Metra Consult

Metra Consult begeleidt ondernemers bij de verkoop van hun onderneming.
Vertrouwen, professionalisme èn persoonlijke begeleiding vormen de sleutel tot een succesvolle overdracht.

Consensio

Consensio ondersteunt strategische tranformatie. Met het DNA als kern ontwikkelen we een nieuw businessplan, met respect voor het oude en ruimte voor de ambitie van het nieuwe.

Varafin

Varafin focust zich op fusie- en overnametransacties van kmo's en klanten uit Antwerpen, West- en Oost-Vlaanderen.

Dfisc

Dfisc begeleidt je bij elke stap in het ondernemerschap. Boekhouding, BTWaangiftes, fiscaal en bedrijfsadvies op maat. Reken op onze expertise voor jouw bedrijfsgerelateerde vragen

Key2Connect

Key2Connect staat voor coaching en belevingstrainingen aan familiale KMO's. Als erkend bemiddelaars bieden we trajecten en maatwerk om relaties in je familiebedrijf te verbeteren.

SBB Accountants & Adviseurs

SBB beschikt over een team van juristen en consultants die ondernemers bijstaan en begeleiden bij overdracht of overname (waardebepaling, juridische en fiscale screening, ...)

RSM

Wat kunnen we u bieden? Vertrouwen, 100% slaagkans, nationaal en internationaal netwerk, aandacht voor de mens achter het bedrijf en begeleiding van het volledige overnameproces.

A&B KMO-Partners

A&B KMO-Partners is een toonaangevend accountantskantoor voor fiscaal, financieel en juridisch advies met vestigingen in Genk en Turnhout.

Take5

Take 5 kijkt met een internationale blik naar de mogelijkheden voor bedrijfsoverdrachten. Dit doen we persoonlijk, discreet en in de juiste stappenvolgorde.

Kenniscentrum Bedrijfsopvolging

Het KCBO, een initiatief van Boerenbond i.s.m. Groene Kring, SBB, KBC en Innovatiesteunpunt, helpt land- en tuinbouwers op weg naar een vlotte bedrijfsopvolging.

KBC

KBC Bank is de adviesbank in de sleutelmomenten van een onderneming. De kmo-adviseurs zorgen voor het juiste inzicht bij de waardering en de bedrijfsoverdracht.

ABMplus

ABMplus helpt met: realistische waardering, opmaak verkoopdossier, zoeken en pre-selecteren van kandidaten, onderhandelingen en het opmaken van een sluitende overname overeenkomst.

Retearn

Retearn is een adviesbureau dat (familiale) ondernemingen begeleidt bij het uitvoeren van hun strategische en financiële strategie, in het bijzonder fusie en overnametransacties.

Senior Consultants Vlaanderen

De consultants van SCV zijn gepensioneerde manager, financiële analist, jurist. Met deze knowhow staat SCV klaar om adviezen te geven bij bedrijfsoverdracht.

Integraal

Ondernemende vijftigplussers kunnen bij Integraal terecht voor praktische infosessies, seminaries, kmo-adviesmarkten, ondernemersfora en gespecialiseerde publicaties.

BAN Vlaanderen

BAN Vlaanderen staat u bij in uw overdracht. Een alternatieve financieringsbron voor veel overnemers, maar ook als een nuttige en waardevolle activiteit na uw overdracht.

KMO-Overname

Kantoor Chris Nauwynck helpt u bij het overlaten van uw zaak.

Overnamemarkt

OvernameMarkt.be, een initiatief van UNIZO, is een online overnameplatform waar overlaters, kandidaat-overnemers en overnamebegeleiders elkaar virtueel kunnen ontmoeten

Febecoop

Febecoop is gespecialiseerd in de coöperatie. Interessant voor wie zijn zaak overlaat aan de werknemers. Gedeelde eigendom en inspraak: de coöperatie weet er raad mee.

Het CFO Centrum

Het CFO Centrum helpt zaakvoerders van KMO bedrijven bij de voorbereiding van een overdracht van hun onderneming, zodat een betere verkoopwaarde kan worden gerealiseerd.

Familymind

Familymind gaat voor een succesvol familiebedrijf én een samenhangende bedrijfsfamilie. Jouw familiebedrijf helpen groeien over generaties heen.

2Aspire

2aspire begeleidt fusies & overnames op financieel & menselijk vlak. Dit omvat o.a. coaching, verkoopklaar maken, waardebepaling, selectie potentiële kopers, negotiatie en closing.

Marlex

Bij Marlex vindt u alle expertises onder één dak voor uw professionele begeleiding bij uw bedrijfsoverdracht: M&A, commercial, corporate, omgeving, HR, tax, bouw & vastgoed, …

Bank J.Van Breda & C°

Bank J.Van Breda & C° wil de beste adviesbank zijn voor ondernemers en vrije beroepen. Van Breda Advisory biedt advies bij de voorbereiding van de bedrijfsoverdracht.

Fibiz

FIBIZ is een onafhankelijk adviesbureau dat Kmo's adviseert bij de (gedeeltelijke) verkoop en overdracht van hun onderneming en hen persoonlijk begeleidt door het hele proces.

Level Next

Level Next begeleidt ondernemers en (familie)bedrijven bij de verkoop of aankoop van een bedrijf. Het team combineert diepgaande financiële expertise en senior managementervaring.

VD&P Corporate Finance

VD&P geeft strategisch, financieel & juridisch advies aan (familiale) ondernemingen. Ook bij optimalisering van uw bestaande financieringsmix of uitbreiding ervan, adviseren wij u.

Cera

Ondernemingen waar de medewerkers de eigenaars zijn, zijn gemiddeld productiever, bestaan langer en de medewerkers zijn er vaker betrokken. Een piste voor jouw bedrijfsoverdracht?

Cenzes Managementacademy

Haal het beste uit jezelf en je bedrijf. Wij geven coaching en opleiding in managementvaardigheden, communicatie en teamwerk.

PMV Durf- en doebedrijf

Op zoek naar financiering? Op zoek naar projectbegeleiding? PMV helpt je op weg! Voor elke beloftevolle onderneming of project met een goed businessplan

Seeds of Law

Seeds of  Law begeleidt ondernemers en bedrijven, financiers en investeerders bij alle vormen van overname, verkoop en herstructurering.

Deloitte Private

De overdracht of verkoop van uw familiebedrijf: Een belangrijk kantelmoment. Voor een succesvolle afronding werkt Deloitte met u een gepast scenario uit op maat van uw bedrijf.