EY

EY heeft een ruime ervaring in het ondersteunen van bedrijven en familiale ondernemers bij de overdracht van de (familiale) onderneming en ook op het vlak van de overname.

UNIZO

UNIZO staat de zelfstandige of kmo-zaakvoerder bij met persoonlijk advies & ondernemersinformatie. Er is dienstverlening in alle levensfasen van de onderneming.

VOKA

Voka wil als professioneel netwerk van ondernemers en representatieve organisatie van ondernemingen in Vlaanderen een optimaal kader creëren voor succesvol ondernemen.

PMV Durf- en doebedrijf

Op zoek naar financiering? Op zoek naar projectbegeleiding? PMV helpt je op weg! Voor elke beloftevolle onderneming of project met een goed businessplan

Deminor

Deminor biedt als financieel en juridisch advieskantoor oplossingen aan familiebedrijven en KMO's inzake governance en aandeelhoudersbelangen

C.G. Totem

Advies en Klankbord voor kmo's en Familiebedrijven tijdens Scharniermomenten
Overdracht | Overleg | Professionalisering | Leiderschap | Deugdelijk bestuur

Certifin

Certifin biedt een flexibele oplossing aan Vlaamse kmo's voor boekhoudkundige & CFO-opdrachten.

Oxalis

Advies,opleiding & coaching voor de kmo. Focus op businessoptimalisatie, de mens & innovatie
Overdracht | Strategie | Professionalisering | Leiderschap | Teams | Talent

BOOST2SUCCES

Boost2Success helpt (pré)starters, gevestigde ondernemers en ondernemingen die willen groeien. Zij zijn er ook voor ondernemers in moeilijkheden, overlaters en herstarters.

Adcorporate

Adcorporate biedt betrokken en deskundige begeleiding bij de verkoop van bedrijven. Onze aanpak is transparant en duidelijk. Samen met u werken we aan een geslaagde transactie.

Varafin

Varafin focust zich op fusie- en overnametransacties van kmo's en klanten uit Antwerpen, West- en Oost-Vlaanderen.

Horeca Partners

Horeca Partners is consultant op het gebied van horeca, voeding, toerisme en vrije tijd. Wij bouwen jouw horecaonderneming mee uit tot een succes en begeleiden je tijdens elke fase

SBB Accountants & Adviseurs

SBB beschikt over een team van juristen en consultants die ondernemers bijstaan en begeleiden bij overdracht of overname (waardebepaling, juridische en fiscale screening, ...)

Metra Consult

Metra Consult begeleidt ondernemers bij de verkoop van hun onderneming.
Vertrouwen, professionalisme èn persoonlijke begeleiding vormen de sleutel tot een succesvolle overdracht.

Antwerp Management School

AMS family business community richt zich tot familiebedrijven en haar leiders van vandaag en morgen.

Dfisc

Dfisc begeleidt je bij elke stap in het ondernemerschap. Boekhouding, BTWaangiftes, fiscaal en bedrijfsadvies op maat. Reken op onze expertise voor jouw bedrijfsgerelateerde vragen

Take5

Take5, The Value Adding Company, biedt op vlak van bedrijfsovername een breed spectrum aan expertises en dienstverlening.

Drieboom

"Wij begeleiden familiale bedrijven in hun voorbereiding bij het overlaten van het bedrijf aan familie of derden. Een succesvolle overdracht van uw bedrijf is ons doel."

ABMplus

ABMplus helpt met: realistische waardering, opmaak verkoopdossier, zoeken en pre-selecteren van kandidaten, onderhandelingen en het opmaken van een sluitende overname overeenkomst.

EMC

" EMC begeleidt familiebedrijven en KMO's in hun voorbereiding bij het overlaten van het bedrijf. Advies op maat, discretie en persoonlijk engagement tot de finale handdruk. "

Integraal

Ondernemende vijftigplussers kunnen bij Integraal terecht voor praktische infosessies, seminaries, kmo-adviesmarkten, ondernemersfora en gespecialiseerde publicaties.

RSM

Wat kunnen we u bieden? Vertrouwen, 100% slaagkans, nationaal en internationaal netwerk, aandacht voor de mens achter het bedrijf en begeleiding van het volledige overnameproces.

Overnamemarkt

OvernameMarkt.be, een initiatief van UNIZO, is een online overnameplatform waar overlaters, kandidaat-overnemers en overnamebegeleiders elkaar virtueel kunnen ontmoeten

Kenniscentrum Bedrijfsopvolging

Het KCBO, een initiatief van Boerenbond i.s.m. Groene Kring, SBB, KBC en Innovatiesteunpunt, helpt land- en tuinbouwers op weg naar een vlotte bedrijfsopvolging.

Familymind

Familymind gaat voor een succesvol familiebedrijf én een samenhangende bedrijfsfamilie. Jouw familiebedrijf helpen groeien over generaties heen.

Bank J.Van Breda & C°

Bank J.Van Breda & C° wil de beste adviesbank zijn voor ondernemers en vrije beroepen. Van Breda Advisory biedt advies bij de voorbereiding van de bedrijfsoverdracht.

VD&P Corporate finance

VD&P Corporate Finance NV (VD&P) is een onafhankelijk corporate finance huis, gespecialiseerd in strategisch, financieel en juridisch advies aan (familiale) ondernemingen.