EY

EY heeft een ruime ervaring in het ondersteunen van bedrijven en familiale ondernemers bij de overdracht van de (familiale) onderneming en ook op het vlak van de overname.

UNIZO

UNIZO staat de zelfstandige of kmo-zaakvoerder bij met persoonlijk advies & ondernemersinformatie. Er is dienstverlening in alle levensfasen van de onderneming.

VOKA

Voka wil als professioneel netwerk van ondernemers en representatieve organisatie van ondernemingen in Vlaanderen een optimaal kader creëren voor succesvol ondernemen.

Adcorporate

Adcorporate is er voor ondernemers en adviseurs die een bedrijfsoverdracht goed willen regelen. Daarnaast bieden wij u op diverse gebieden gedegen bedrijfsadvies.

BOOST2SUCCES

Boost2Success helpt (pré)starters, gevestigde ondernemers en ondernemingen die willen groeien. Zij zijn er ook voor ondernemers in moeilijkheden, overlaters en herstarters.

Vistacapital

Vistacapital wil ondernemingen en investeerders of financiers samenbrengen en transacties tussen hen faciliteren.

Sequensis

We begeleiden aandeelhouders in de voorbereiding van hun bedrijfsovername en nadien tijdens het volledige verkoopproces, waarbij we een 100% slaagkans kunnen voorleggen.

Dealmakers

Dealmakers is een gespecialiseerd adviesbureau dat eigenaars en bedrijfsleiders van kmo's persoonlijk adviseert en begeleidt bij de verkoop van hun onderneming.

Febecoop

Febecoop promoot, verdedigt en ontwikkelt het coöperatieve bedrijfsmodel

VD&P Corporate finance

VD&P Corporate Finance NV (VD&P) is een onafhankelijk corporate finance huis, gespecialiseerd in strategisch, financieel en juridisch advies aan (familiale) ondernemingen.

Varafin

Varafin focust zich op fusie- en overnametransacties van kmo's en klanten uit Antwerpen, West- en Oost-Vlaanderen.

Antaxius Advocaten

Advocatenkantoor, met oriëntatie op overnames en fiscaliteit

SBB Accountants & Adviseurs

SBB beschikt over een team van juristen en consultants die ondernemers bijstaan en begeleiden bij overdracht of overname (waardebepaling, juridische en fiscale screening, ...)

Infotopics

Adding value to Your Knowledge. Info Topics organiseert al ruim 25 jaar opleidingen en trainingen in samenwerking met vooraanstaande partners, sprekers en docenten.

Antwerp Management School

AMS family business community richt zich tot familiebedrijven en haar leiders van vandaag en morgen.

Take5

Take5, The Value Adding Company, biedt op vlak van bedrijfsovername een breed spectrum aan expertises en dienstverlening.

Liantis talent services

Ondersteunt overlaters/overnemers bij de mentale processen die horen bij bedrijfsoverdracht waardoor zij duurzame keuzes kunnen maken zowel voor henzelf als voor het bedrijf.

ABMplus

ABMplus helpt met: realistische waardering, opmaak verkoopdossier, zoeken en pre-selecteren van kandidaten, onderhandelingen en het opmaken van een sluitende overname overeenkomst.

Integraal

Ondernemende vijftigplussers kunnen bij Integraal terecht voor praktische infosessies, seminaries, kmo-adviesmarkten, ondernemersfora en gespecialiseerde publicaties.

Overnamemarkt

OvernameMarkt.be, een initiatief van UNIZO, is een online overnameplatform waar overlaters, kandidaat-overnemers en overnamebegeleiders elkaar virtueel kunnen ontmoeten

Familymind

Familymind gaat voor een succesvol familiebedrijf én een samenhangende bedrijfsfamilie. Jouw familiebedrijf helpen groeien over generaties heen.

Bank J.Van Breda & C°

Bank J.Van Breda & C° wil de beste adviesbank zijn voor ondernemers en vrije beroepen. Van Breda Advisory biedt advies bij de voorbereiding van de bedrijfsoverdracht.

Deloitte

Het M&A & Finance team van Deloitte Private | Accountancy & Advisory, begeleidt ondernemers bij de familiale overdracht, de verkoop of de overname van een onderneming.