UNIZO

Individuele begeleidingen op maat in elke levensfase van je zaak. Starter, groeier of bedrijfsoverdracht, onze één-op-ééntrajecten leiden tot een verrassend sterke cocktail.

Deminor

Deminor biedt als financieel en juridisch advieskantoor oplossingen aan familiebedrijven en KMO's inzake governance en aandeelhoudersbelangen.

Varafin

Varafin focust zich op fusie- en overnametransacties van kmo's en klanten uit Antwerpen, West- en Oost-Vlaanderen.

PMV Durf- en doebedrijf

Op zoek naar financiering? Op zoek naar projectbegeleiding? PMV helpt je op weg! Voor elke beloftevolle onderneming of project met een goed businessplan

Febecoop

Febecoop is gespecialiseerd in de coöperatie. Interessant voor wie zijn zaak overlaat aan de werknemers. Gedeelde eigendom en inspraak: de coöperatie weet er raad mee.

Overnamemarkt

OvernameMarkt.be, een initiatief van UNIZO, is een online overnameplatform waar overlaters, kandidaat-overnemers en overnamebegeleiders elkaar virtueel kunnen ontmoeten

KBC

KBC Bank is de adviesbank in de sleutelmomenten van een onderneming. De kmo-adviseurs zorgen voor het juiste inzicht bij de waardering en de bedrijfsoverdracht.

RSM

Wat kunnen we u bieden? Vertrouwen, 100% slaagkans, nationaal en internationaal netwerk, aandacht voor de mens achter het bedrijf en begeleiding van het volledige overnameproces.

Key2Connect

Key2Connect staat voor coaching en belevingstrainingen aan familiale KMO's. Als erkend bemiddelaars bieden we trajecten en maatwerk om relaties in je familiebedrijf te verbeteren.

Cera

Ondernemingen waar de medewerkers de eigenaars zijn, zijn gemiddeld productiever, bestaan langer en de medewerkers zijn er vaker betrokken. Een piste voor jouw bedrijfsoverdracht?

VOKA

Voka – Vlaams netwerk van ondernemingen organiseert inspiratiesessies, kort- en langlopende trajecten ivm overname & opvolging om de continuïteit van ondernemingen te garanderen.

Consensio

Consensio ondersteunt strategische tranformatie. Met het DNA als kern ontwikkelen we een nieuw businessplan, met respect voor het oude en ruimte voor de ambitie van het nieuwe.

Horeca Partners

Horeca Partners is consultant op het gebied van horeca, voeding, toerisme en vrije tijd. Wij bouwen jouw horecaonderneming mee uit tot een succes en begeleiden je tijdens elke fase

Integraal

Ondernemende vijftigplussers kunnen bij Integraal terecht voor praktische infosessies, seminaries, kmo-adviesmarkten, ondernemersfora en gespecialiseerde publicaties.

SBB Accountants & Adviseurs

SBB beschikt over een team van juristen en consultants die ondernemers bijstaan en begeleiden bij overdracht of overname (waardebepaling, juridische en fiscale screening, ...)

Vlerick Business School

Vlerick is een business school met jarenlange expertise in ondernemerschap, waaronder overdracht van bedrijven.

Seeds of Law

Seeds of  Law begeleidt ondernemers en bedrijven, financiers en investeerders bij alle vormen van overname, verkoop en herstructurering.

Adcorporate

Adcorporate biedt betrokken en deskundige begeleiding bij de verkoop van bedrijven. Onze aanpak is transparant en duidelijk. Samen met u werken we aan een geslaagde transactie.

Deloitte Private

De overdracht of verkoop van uw familiebedrijf: Een belangrijk kantelmoment. Voor een succesvolle afronding werkt Deloitte met u een gepast scenario uit op maat van uw bedrijf.

Family Business Transmission

Familiale overdracht? Wij geven je het beste advies om je bedrijf op te waarderen en het voortbestaan ervan te waarborgen.

A&B KMO-Partners

A&B KMO-Partners is een toonaangevend accountantskantoor voor fiscaal, financieel en juridisch advies met vestigingen in Genk en Turnhout.

VGD

De Corporate Finance adviseurs van VGD ondersteunen je graag bij het realiseren van je groeiambities. Wil je organisch groeien of groeien door een overname? Let's talk!

Oxalis

Advies,opleiding & coaching voor de kmo. Focus op businessoptimalisatie, de mens & innovatie
Overdracht | Strategie | Professionalisering | Leiderschap | Teams | Talent

Take 5

Take 5 kijkt met een internationale blik naar de mogelijkheden voor bedrijfsoverdrachten. Dit doen we persoonlijk, discreet en in de juiste stappenvolgorde.

O.B.A. OvernameBemiddeling & Advies

O.B.A. is een onafhankelijke overnamebemiddelaar met een bewezen track record van 35 jaren en meer dan 650 succesvolle realisaties.

Dealmakers

Dealmakers is een lokaal verankerd adviesbureau dat eigenaars en bedrijfsleiders van kmo's persoonlijk adviseert en begeleidt bij de verkoop van hun onderneming.

Moore

Moore Belgium groeide de voorbije jaren uit tot de grootste onafhankelijke accountancy- en consulting dienstverlener in België met 14 lokale kantoren verspreid over het land.