EY

EY heeft een ruime ervaring in het ondersteunen van bedrijven en familiale ondernemers bij de overdracht van de (familiale) onderneming en ook op het vlak van de overname.

UNIZO

UNIZO staat de zelfstandige of kmo-zaakvoerder bij met persoonlijk advies & ondernemersinformatie. Er is dienstverlening in alle levensfasen van de onderneming.

VOKA

Voka wil als professioneel netwerk van ondernemers en representatieve organisatie van ondernemingen in Vlaanderen een optimaal kader creëren voor succesvol ondernemen.

Oxalis

Advies,opleiding & coaching voor de kmo. Focus op businessoptimalisatie, de mens & innovatie
Overdracht | Strategie | Professionalisering | Leiderschap | Teams | Talent

BOOST2SUCCES

Boost2Success helpt (pré)starters, gevestigde ondernemers en ondernemingen die willen groeien. Zij zijn er ook voor ondernemers in moeilijkheden, overlaters en herstarters.

Adcorporate

Adcorporate biedt betrokken en deskundige begeleiding bij de verkoop van bedrijven. Onze aanpak is transparant en duidelijk. Samen met u werken we aan een geslaagde transactie.

Varafin

Varafin focust zich op fusie- en overnametransacties van kmo's en klanten uit Antwerpen, West- en Oost-Vlaanderen.

SBB Accountants & Adviseurs

SBB beschikt over een team van juristen en consultants die ondernemers bijstaan en begeleiden bij overdracht of overname (waardebepaling, juridische en fiscale screening, ...)

Antwerp Management School

AMS family business community richt zich tot familiebedrijven en haar leiders van vandaag en morgen.

Take5

Take5, The Value Adding Company, biedt op vlak van bedrijfsovername een breed spectrum aan expertises en dienstverlening.

ABMplus

ABMplus helpt met: realistische waardering, opmaak verkoopdossier, zoeken en pre-selecteren van kandidaten, onderhandelingen en het opmaken van een sluitende overname overeenkomst.

Integraal

Ondernemende vijftigplussers kunnen bij Integraal terecht voor praktische infosessies, seminaries, kmo-adviesmarkten, ondernemersfora en gespecialiseerde publicaties.

Overnamemarkt

OvernameMarkt.be, een initiatief van UNIZO, is een online overnameplatform waar overlaters, kandidaat-overnemers en overnamebegeleiders elkaar virtueel kunnen ontmoeten

Familymind

Familymind gaat voor een succesvol familiebedrijf én een samenhangende bedrijfsfamilie. Jouw familiebedrijf helpen groeien over generaties heen.

Bank J.Van Breda & C°

Bank J.Van Breda & C° wil de beste adviesbank zijn voor ondernemers en vrije beroepen. Van Breda Advisory biedt advies bij de voorbereiding van de bedrijfsoverdracht.

VD&P Corporate finance

VD&P Corporate Finance NV (VD&P) is een onafhankelijk corporate finance huis, gespecialiseerd in strategisch, financieel en juridisch advies aan (familiale) ondernemingen.

PMV Durf- en doebedrijf

Op zoek naar financiering? Op zoek naar projectbegeleiding? PMV helpt je op weg! Voor elke beloftevolle onderneming of project met een goed businessplan

Deminor

Financieel en juridisch advieskantoor oplossingen voor familiebedrijven en kmo's inzake governance en aandeelhoudersbelangen.

C.G. Totem

Advies en Klankbord voor kmo's en Familiebedrijven tijdens Scharniermomenten
Overdracht | Overleg | Professionalisering | Leiderschap | Deugdelijk bestuur

Certifin

Certifin biedt een flexibele oplossing aan Vlaamse kmo's voor boekhoudkundige & CFO-opdrachten.