Naamsverandering Keurslager Verhoeven maakt overname compleet

dinsdag 19 oktober 2021

Het jonge slagerskoppel Xander Verhoeven en Emily Van Mierlo besloten op 28-jarige leeftijd hun droom waar te maken. Via OndernameMarkt.be botsten ze op Keurslager Claus in Aartselaar. Een goeie sfeer bij de gesprekken zorgde voor een vlotte overname van de slagerij.

Jongensdroom

Al op de schoolbanken fantaseerde Xander over zijn eigen beenhouwerij. Daarom maakte hij de sprong naar de Antwerpse school PIVA, toegespitst op slager, bakker, horeca en toerisme. Xander volgde een opleiding tot beenhouwer en later nog een specialisatiejaar traiteur. Na enkele jaren in dienst bij een Keurslager, was hij helemaal klaar om een eigen winkel te runnen.

Op zoek naar de geschikte beenhouwerij

Xander en Emily vonden het belangrijk dat er echt een klik was met het pand. "We waren niet van plan de eerste de beste beenhouwerij over te nemen. We hebben een paar panden bezocht, vooraleer we terecht kwamen bij Keurslager Claus via OvernameMarkt.be. Die site gaf een heel goede eerste indruk van de zaak. Die indruk werd verder bevestigd toen we een bezoek brachten aan de slagerij. Ook hiervoor werkte ik bij een Keurslager, dus dat was een extra troef."

Ongedwongen overname van Ivan naar Emily en Xander

De onderhandelingen gebeurden telkens in een aangename sfeer. De vorige eigenaar Ivan liep bovendien nog een maand mee in de beenhouwerij. "De overname liep daarom echt gesmeerd. We hebben niet veel recepten aangepast. Daar was ook geen reden toe, want het is een heel goed draaiende beenhouwerij. Wel focussen we nu meer op BBQ en is er een groter aanbod in bereide gerechten."

“We blijven de kwaliteit leveren die onze voorganger bood.”

- Xander, eigenaar Keurslager Verhoeven

Xander, eigenaar Keurslager Verhoeven

Keurslager Claus werd Keurslager Verhoeven

Aangezien de slagerij de naam droeg van de vorige eigenaar, was ook een naamsverandering essentieel. Het is belangrijk je klanten en relaties in te lichten over je nieuwe naam en je naam sterk naar voor te schuiven op de website en sociale media. De naamsverandering was de kers op de taart voor Xander en Emily en het ware begin van de slagerij.

o
<
>

Thema's:

Algemeen

Vind het juiste netwerk, expertise of begeleiding op jouw maat

Ontdek het complete aanbod en maak er gebruik van.

Ontdek