Magic Chocolates vindt overnemer via Overnamemarkt

vrijdag 02 februari 2018

Op 1 november 2017 werd het handelsfonds van Magic Chocolates bvba overgedragen aan de Belgian Chocolate Factory bvba door bemiddeling van het platform Overnamemarkt.

Magic Chocolates, een Belgische producent van artisanale, allergenen vrije, bio en vegan chocolade, werd opgericht in 2014 door twee ingenieurs. De chocolade van Magic Chocolates is op dit ogenblik vnl. te koop in Bio Planet en bio winkels in België. De vraag vanuit de markt kwam steeds intenser, waardoor beslissingen rond bijkomende capaciteit moesten worden genomen. Een overnemer zoeken bleek de meest aangewezen oplossing. Snel kwamen tal van geïnteresseerden informatie opvragen en konden overnamegesprekken worden opgestart. De overlaters hadden diverse criteria waaraan een overnemers moest voldoen. Het verderzetten en verder uitbouwen van het levenswerk, was een zeer belangrijk criterium. The Belgian Chocolate Factory beantwoordde het best aan gestelde eisen en een deal werd bereikt.

The Belgian Chocolate Factory heeft ambitieuze plannen met Magic Chocolates. Op dit ogenblik wordt een nieuw industrieel pand opgetrokken in Wetteren waarvoor de verhuis gepland is tegen juli 2018. Verder zijn aanzienlijke investeringen uitgevoerd, onder andere in een verpakkingslijn, om de bijkomende vraag het hoofd te kunnen bieden en het productieproces verder te automatiseren. The future looks Magic. Ook in de toekomst zal Magic chocolade worden gemaakt door "people who care"!

o
<
>

Thema's:

Waardering en financiering, Juridische en fiscale aspecten

Vind het juiste netwerk, expertise of begeleiding op jouw maat

Ontdek het complete aanbod en maak er gebruik van.

Ontdek