Armando’s Vineyard krijgt tweede leven bij Grapes - House of Wines

woensdag 11 juli 2018

Cat’rina Vandersteegen zocht en vond via Overnamemarkt.be een geschikte overnemer voor haar wijnhandel. Na 13 jaar had ze het gevoel dat Armando’s Vineyard een ander soort ondernemersaandacht nodig had om verder te kunnen groeien. Peter Geurden van de Different Hotels Group gaf gehoor aan haar oproep. Hij was op zoek naar een nieuwe ondernemersuitdaging, waarin hij zijn passie voor wijn kwijt kon.

Cat'rina Vandersteegen kreeg een tiental kandidaat-overnemers over de vloer naar aanleiding van haar bericht. "Ik gaf mezelf een jaar om Armando's Vineyard een welbepaalde richting uit te sturen. Overname was daar één van. Ik werkte het ondernemersplan bij, maakte het bedrijf overnameklaar met behulp van de Overnamescan van Eddy Claesen en zette het handelsfonds in de etalage via Overnamemarkt.be. Op het einde bleven er twee gemotiveerde kandidaten over, waarvan Peter het meest concrete en boeiende plan had. Dankzij de bemiddeling en administratieve ondersteuning van overnamespecialist Eddy Claesen (Groep Claesen), verliep het proces aangenaam en efficiënt."

Grapes - House of wines - versterkt kleine wijnhandels met karakter

Peter Geurden speelde al een tijdje met het idee om een nieuw bedrijfsconcept voor wijnhandel in de markt te zetten. Zijn oog viel op de advertentie van Cat'rina Vandersteegen. De ondernemers ontmoetten elkaar een eerste keer in het kantoor van Groep Claesen in Genk. "Ik praatte toen al een tijdje met een andere bevriende wijnhandelaar en na het gesprek met Cat'rina kreeg het idee stilaan meer vorm. Na enkele maanden heb ik de knoop doorgehakt en hebben we met de hulp van Eddy Claesen het nodige papierwerk voor de overname van Armando's Vineyard vlot afgerond. Inmiddels is Grapes - House of wines een feit!"

o
<
>

Thema's:

Voorbereiding van de overdracht, Waardering en financiering

Vind het juiste netwerk, expertise of begeleiding op jouw maat

Ontdek het complete aanbod en maak er gebruik van.

Ontdek