Steven Decorte

Fiscaal accountant / bestuurder - Dfisc boekhoudkantoor

Gerard Davidstraat 48/1,
8000 Brugge

Steven Decorte heeft een hart voor cijfers én voor het begeleiden van ondernemingen. Hij volgde een opleiding bedrijfsmanagement, optie accountancy-fiscaliteit, aan HoGent. Hij vervolledigde zijn bagage met de opleiding fiscalist bij Syntra West en een masterclass accountancy & controlling aan VIVES Brugge Business School.

Steven begon zijn loopbaan bij een middelgroot boekhoudkantoor, waar hij heel wat kmo's begeleidde in hun groei. Hij werkte ook met buitenlandse bedrijven die in België actief zijn en bouwde expertise op rond de boekhouding, fiscaliteit en wetgeving voor vzw's.

Om kmo's nog beter te kunnen adviseren met strategisch en praktijkgericht inzicht volgde hij aan Vlerick Business School de managementopleiding KMO Challenge.

Steven geeft zijn expertise graag door als lesgever. Hij is actief trainer bij SD Worx en is gastdocent fiscaliteit en balansanalyse voor diverse opleidingen.

Vanuit de eigen kantooromgeving richt hij zich op 4 specifieke sectoren: bouw – freelancer/consultant – vrije beroepen – vzw's en staat vooral in voor bedrijfsadvies, financieel advies in al zijn facetten.