Level Next begeleidt ondernemers, bedrijven en families tijdens hun grootste mijlpalen: een verkoop, een overname, een fusie, een familiale overdracht of een strategische beslissing. Het Level Next team bestaat uit adviseurs met grondige financiële expertise en senior managementervaring. Deze combinatie van expertise is zeldzaam in de sector. Dit laat toe uw belangen zowel vanuit business perspectief als vanuit een financieel perspectief juist te positioneren en te behartigen. Klanten kiezen voor Level Next omdat ze deze combinatie van expertise appreciëren, alsook voor de passie en integriteit die Level Next als onafhankelijk adviseur aan boord legt.

Dankzij zijn uitgebreide ervaring in internationaal management en meer dan 25 jaar ervaring in deals heeft Joseph Baert zich opgewerkt tot een gerespecteerd adviseur. Hij is de oprichter en Managing Partner van Level Next, een consultancy bedrijf gefocust op overnamebegeleiding, waar hij meer dan 50 transacties heeft geleid.

Voordien was Joseph Baert 15 jaar actief in het corporate bedrijfsleven, waar hij onder meer posities van CFO en CEO bekleedde en een 20-tal transacties begeleidde. Joseph Baert behaalde twee masterdiploma's Burgerlijk Ingenieur aan de UGent en University of Liverpool, een MBA aan de Rotterdam School of Management en een postgraduaat in accountancy aan KULeuven. Hij zetelt is meermaals gevraagd aan De Vlerick Business school als gastspreker of jurylid.