Johan van den Berg

Partner - Take 5 België & Nederland

Diamantstraat 8,
2200 Herentals

Take 5 heeft kantoren in België en Nederland. Binnen het werkterrein van bedrijfsoverdrachten onderscheiden we ons door te werken volgens onze Cross Border-methodiek. Hierdoor zijn we in staat om via ons netwerk in Vlaanderen en Nederland oplossingen te vinden over de grenzen heen. We merken dat we onze klanten hierdoor meer mogelijkheden kunnen bieden.
Take 5 is aangesloten bij de BOBB.(Bedrijfsovername Branche Vereniging). Deze Nederlandse organisatie ziet toe op de kwaliteit van de dienstverlening. Leden hiervan zijn dan ook allemaal gecertificeerd.
Inmiddels hebben we door de internationale overnamemarkt ook onze stappen gezet in Belgie Vanuit onze kantoren in Herentals en Kapellen bedienen we de Vlaamse markt.
Wij dragen op discrete wijze zorg voor het gehele proces van "verkoopklaar maken" van de onderneming, via de zoektocht naar potentiële kandidaten tot en met de juridische en financiële afwikkeling.
Daarmee ontlasten de ondernemer van deze vaak emotionele taak en zorgen er voor dat hij in een optimaal proces wordt meegenomen. Hierbij houden we rekening met zijn wensen en voorkeuren om tot een optimaal resultaat komen.

Johan van den Berg is erkend als dienstverlener in het kader van de kmo-portefeuille.