Hallo, ik ben Jade Willems, 31 jaar, en ik heb een enorme bewondering voor ondernemers die hun levenswerk opbouwen tot een goed draaiend bedrijf. Vandaar mijn studiekeuzes.

Na een eerste diploma Bedrijfskunde met als afstudeerrichting Rechtspraktijk, ben ik ondertussen een 5-tal jaar geleden afgestudeerd aan de UGent waar ik mijn diploma master in de rechten (focus vennootschapsrecht) met onderscheiding behaalde.

Een jaar later ging ik aan de slag als juriste bij Titeca, maar het leren liet me niet los. Ik volgde de opleiding “overnemen/overlaten van een vennootschap” aan de KULeuven en een Postgraduaat Vennootschapsrecht aan de Brugge Business School. Dit om steeds up-to-date te blijven.

En omdat ik van mening ben dat blijven leren uitermate van belang is in onze sector en ik er ook van overtuigd ben dat zowel het juridische als fiscale/boekhoudkundige van even groot belang zijn bij de overname van een vennootschap,  ben ik vorig jaar gestart met de twee jarige opleiding “Fiscale Wetenschappen” die ik in juni 2022 zal beëindigen.

Kortom, heel wat opleiding, kennis én jaren ervaring die ik met bijzonder veel enthousiasme overbreng in de praktijk.

Als ondernemer ben je dagelijks bezig met het aan- en verkopen van goederen en of diensten. Het verkopen of kopen van een onderneming komt waarschijnlijk niet voor op jouw dagelijkse to do lijst.

Een onderneming overlaten of overnemen vereist het nodige maatwerk, waarbij zowel de belangen van de overnemer, de overlater als van de betrokken onderneming en haar stakeholders de nodige aandacht en begeleiding verdienen.

We houden hierbij steeds het hoofddoel voor ogen: zo zorgeloos als mogelijk jouw overname tot een goed eind brengen.

Wat kan je van de Titeca pro overname expert verwachten? 

  • Analyse van onder meer de onderneming van A-Z 
  • Bepaling van de juiste waardering 
  • Begeleiding bij de onderhandelingen 
  • Uitwerking van een overnamestructuur 
  • Begeleiding van de financiering 
  • Coördinatie of uitvoering van een boekenonderzoek uit bij de koper en verkoper 
  • Opstellen van de nodige contracten en behartiging van de nazorg van de overname 

Kortom, jouw onmisbare M&A partner. 

Meer weten over Titeca? Raadpleeg dan zeker www.titeca.be

Registratienummer kmo-portefeuille: DV.A108364