Eddy Claesen

Zaakvoerder - Accountantskantoor Groep Claesen

Kuilenstraat 16,
3600 Genk

"Een gepassioneerde, verbindende en authentieke perfectionist die anders is dan anderen." Dat is hoe mensen mij omschrijven. En daar kan ik mij perfect in vinden. Want als founding father en medezaakvoerder van Accountantskantoor Groep Claesen streef ik ernaar om voor zelfstandige ondernemers en kmo's het verschil te maken. Hoe ik dat doe? Door mijn jarenlange ervaring en expertise te koppelen aan passie, betrokkenheid en authenticiteit. We gaan samen op weg om je doelen in elke fase van je ondernemerschap te bereiken en met succes je professionele uitdagingen aan te gaan.

Klare taal

Ik ben een dynamische en pragmatische adviseur, accountant, belastingconsulent en conflictbemiddelaar die jouw taal spreekt. Mijn specialisaties zijn familiebedrijven, bedrijfsoverdracht en bemiddeling. Verwacht dus geen pure cijferaar die achteloos je boekhouding voert of een onderkoelde analyticus die je met vakjargon om de oren slaat, maar wel een gedreven expert die je in klare taal helpt, adviseert en begeleidt om het potentieel van je onderneming te benutten.

Ervaringsdeskundige, coauteur en laureaat

Als medezaakvoerder en oprichter van familiebedrijf Groep Claesen ben ik een ervaringsdeskundige die de specifieke uitdagingen voor familiebedrijven kent en dagelijks zelf beleeft. Ik ben ook coauteur van het boek Uw bedrijf optimaal verkopen, dat je vakkundig begeleidt door de twaalf stappen van het verkoopproces. Bovendien was ik laureaat van de Taxman Award 2013. Daarnaast ben ik:

Over Groep Claesen

Groep Claesen is een accountantskantoor dat letterlijk en figuurlijk een hechte familie vormt. Letterlijk, omdat mijn dochter An en mijn zoon Rob mee in de zaak stapten die ik veertig jaar geleden begon. En figuurlijk, omdat het hele team elke dag enthousiast de krachten bundelt om je de beste dienstverlening te bieden. Onze aanpak is laagdrempelig en persoonlijk. We luisteren naar je, en hebben aandacht voor je context én de mens achter de ondernemer. En dat is jouw garantie op de beste administratieve ondersteuning en op optimaal boekhoudkundig, fiscaal, financieel en strategisch advies.

De troeven van Groep Claesen

  • 40 jaar ervaring
  • uitgebreide expertise
  • ruime dienstverlening
  • familiaal karakter
  • persoonlijke aanpak
  • grote betrokkenheid
  • bezorgdheid om de mens achter de ondernemer
  • korte opvolging
  • begeleiding op maat van je ondernemersfase
  • advies in mensentaal