Gratis adviesgesprek · Verkennend gesprek, Familiale overdracht, Voorbereiding van de overdracht, Waardering en financiering, Menselijke aspecten, Juridische en fiscale aspecten, Groeien door overname

Persoonlijk adviesgesprek op afspraak

Een horecazaak overnemen/overlaten is een belangrijke gebeurtenis. Horeca Partners staat je hier graag in bij. Maak kennis met onze diensten tijdens een gratis adviesgesprek.

Filip Nicasi is zaakvoerder van Horeca Partners. Met Horeca Partners bieden we een scala aan diensten voor de horecaondernemer aan, waaronder begeleiding en bemiddeling bij overnames.

Als BIV erkend vastgoedmakelaar bemiddelt Filip bij de verkoop van allerlei horecazaken, zoals hotels, B&B ’s, restaurants, brasseries, tavernes, ijssalons en cafés. De transacties kunnen zowel over vastgoed, handelsfonds en/of aandelen gaan. Hij beseft als geen ander dat het overlaten (én overnemen) van een horecazaak een groot emotioneel aspect heeft. Vanuit zijn economische achtergrond heeft hij oog voor de fiscale en juridische aspecten van een overeenkomst. Een correcte waardering én overnameconstructie vormen de basis voor een succesvolle overname.

Maak een afspraak voor een persoonlijk adviesgesprek tijdens de week van de bedrijfsoverdracht.

Praktisch

Maandag 15 november 2021
09.00 - 17.00

Vindt online plaats

Gratis