Persoonlijk gesprek · Juridische en fiscale aspecten, Waardering en financiering

KMO Adviesmarkten Ondernemers op een kruispunt 'Denk Vroeger aan later'

Sta je als zelfstandig ondernemer op een kantelmoment in jouw ondernemerscarrière?
Heb je vragen over de waarde, de opvolging, verkoop, overdracht of stopzetting van je zaak of onderneming?

Belangrijke wijziging : Omwille van de strengere Corona veiligheidsmaatregelen kunnen de 2 Adviesmarkten eerder gepland op 01/12/2020 in Mechelen en 03/12/2020 in Gent niet fysiek doorgaan. 

De adviesgesprekken worden vervangen door individuele Skype, Teams of Zoom sessies op het tijdstip dat u het beste past.

De 13 verschillende keuzemogelijkheden aan individuele adviezen, vermeld op ons programma en de inschrijvingsmodule blijven dezelfde. U kunt dus nog steeds meerdere thema’s, waarover u een advies wenst, aanduiden.

 

Ondernemers op een kruispunt

  • Wens je een zaak over te nemen, een nieuwe zaak op te starten of eventueel te participeren in een (bestaande) onderneming?
  • Wil je meer weten over jouw zelfstandigenpensioen, over de verschillende mogelijkheden om bij te verdienen en toch pensioen te genieten, over je eindeloopbaan of over je successie- of financiële toekomstplanning?
  • Wens je bruikbare informatie en persoonlijk advies over onderwerpen zoals vastgoed & eigendom, mogelijke subsidies of steunmaatregelen, allerlei uitkeringen, ziekteverzekering, financierings- en kredietmogelijkheden,…. ?

We hebben gekozen voor veiligere formule van gepersonaliseerde adviesverstrekking.
Om maximaal tegemoet te komen aan uw individuele vragen, zullen onze domeinexperten en adviseurs u in de periode december 2020 - januari 2021 persoonlijk contacteren via mail of telefonisch. Indien u dit wenst, bestaat de mogelijkheid om samen met onze adviseurs een individuele Skype, Teams of Zoom adviessessie voor te stellen op het tijdstip dat u het beste past.

In het geval dat de Covid-19 veiligheidsrichtlijnen het op dat moment zouden toelaten kan het adviesgesprek eventueel ook fysiek doorgaan, na persoonlijke afspraak.

 

Op de eventwebsite vindt u het volledige overzicht van het programma met het uurschema en kunt u:
- een afspraak reserveren voor individueel advies bij de experts rond de verschillende onderwerpen die u zelf verkiest;
- alle verdere nuttige info

Tevens kunt u inschrijven voor de infosessie over waardebepaling zaak en het gebruik van Overnamemarkt.be. Deze sessie zal onder vorm van een webinar online aangeboden worden op donderdagavond 17 december 2020 van 19u00 tot 20u30.
Bij inschrijving voor deze digitale infosessie ontvangt u op tijd nog een link om in te loggen via uw laptop of pc.
De deelnameprijs wordt verlaagd naar 25 euro in plaats van 45 euro. Deze prijs stemt overeen met de prijs van het handboek dat u in de loop van december zal worden toegezonden.

Praktisch

Dinsdag 01 december 2020
19.00 - 22.30

Vindt online plaats

€ 25