Infosessie / Opleiding · Waardering en financiering, Voorbereiding van de overdracht

De rol van uw boekhouder bij de overname van uw zaak

Twee sprekers, Eddy Claesen en Guido Seghers  Enerzijds hoe een succesvolle bedrijfsoverdracht in zijn werk gaat, anderzijds wat Overnamemarkt als platform kan bieden om dit proces te faciliteren en steun te bieden aan de economische beroeper.

 

Dit live webinar werd eerder opgenomen 

Eventuele reacties zijn nog steeds welkom bij info@connect.vlaanderen of info@overnamemarkt.be

Wie is Overnamemarkt.be? 

OvernameMarkt.be, een initiatief van UNIZO, is het referentie online overnameplatform in Vlaanderen waar overlaters, kandidaat-overnemers en overnamebegeleiders elkaar online ontmoeten.
OvernameMarkt.be is een open site waar kandidaat-overlaters hun bedrijfsprofiel anoniem publiceren ten behoeve van kandidaat-overnemers met het oog op een bedrijfsovername.

Wie is Eddy Claesen ?

Eddy Claesen is al meer dan 35 jaar actief als zelfstandig accountant en belastingconsulent in de Groep Claesen, waarvan hij zaakvoerder is. Hij is initiatiefnemer van www.stopdefiscaleonzin.be en mede-initiatiefnemer www.fiscaalcorrect.be, die laureaat TAXMAN 2013 is geworden. Hij heeft diverse publicaties op zijn naam en geeft geregeld voordrachten, waaronder o. a. al 12 jaar voor Unizo als 'overnamecoach'.

Wie is CONNECT ?

CONNECT behoort tot de Federatie Vrije Beroepen en wil de economische beroepen bijstaan in hun rol als raadgever van hun klanten. Zo gidsen we je als boekhouder, accountant,... doorheen de bestaande overheidssteun voor ondernemers. Zodat je je klanten hier advies in kunt geven.

Praktisch

Zaterdag 31 oktober 2020
14.00 - 14.30

Vindt online plaats

Gratis